fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Gezellig eten en kletsen met andere studenten

Students For Dinner

Hey student, wil jij een avondje gezellig eten en kletsen met andere studenten die je nog niet kent? Doe dan mee met Students For Dinner en organiseer een etentje of schuif bij iemand aan.

Maak om mee te doen een gratis account aan in de speciale Students For Dinner groep op ons platform. Bevestig je e-mailadres en vul je profielpagina met een korte biografie, je eetvoorkeuren en andere dingen die jij belangrijk vindt bij een Eet Mee etentje. Je kunt in je eentje meedoen, maar ook met huisgenoten of vrienden. Je kunt een etentje hosten en ook als gast aanschuiven. Allebei kan natuurlijk ook en zo vaak je maar wilt. Heb je je profiel opgeslagen? Dan ben je klaar om mee te doen.

Wil jij een etentje hosten?

Kies een eetdatum, het aantal gasten en welke taal je wilt spreken. Wil je samen koken, de kosten delen of een ‘bring your own’-etentje organiseren? Geef je voorkeuren aan en zet je je etentje online. Jij kiest uit de aanmeldingen wie je uiteindelijk uitnodigt. Daarna krijg je de contactgegevens en kun je verdere details met je gasten afspreken.

Wil jij graag als gast aanschuiven? 

Nadat je je profiel hebt ingevuld kun je reageren op etentjes die online staan. Zodra de uiterste aanmelddatum voorbij is, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd. Daarna krijg je de contactgegevens en kunnen jullie verder afspraken maken.

Wellbeing Week Universiteit Utrecht 20 november t/m 1 december 2023

Studeer je in Utrecht? Geef je sociale netwerk en dat van anderen een boost en organiseer een etentje tijdens de Wellbeing Week. Laat je verrassen door de aanmeldingen en maak ook nog eens kans op een leuk kookboek: Pien laat haar eten zien 2. Ben jij toch liever gast? Check dan regelmatig het aanbod en meld je snel aan voor een van de etentjes die online staan!

Je kunt je dan ook aanmelden voor ons speciale Bring Your Own -Dinner op 22 november a.s. in Parnassos. Dè perfecte manier om nieuwe studenten te ontmoeten en een topavond te hebben. Wil jij meedoen, alleen of met een groepje? Leuk! Stuur even een mail met naam/namen en een telefoonnummer naar info@eetmee.nl en bedenk alvast welke van je favoriete maaltijden je gaat maken.

Andere doelgroepen

wil je niet alleen met studenten eten, maar ook met andere groepen? In je account kun je switchen naar het algemene Eet Mee  platform. Hier vind je meer informatie.