fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Gezellig eten en kletsen met andere studenten

Students For Dinner - ook tijdens de Wellbeing Week

Hey student, wil je een avondje gezellig eten en kletsen met andere studenten die je nog niet kent? Doe dan mee met Students For Dinner en organiseer een etentje of schuif bij iemand aan. Meedoen tijdens de UU Wellbeing Week? Scroll naar beneden.

Maak om mee te doen een gratis account aan via het speciale Students For Dinner aanmeldformulier op ons platform. Bevestig je e-mailadres en vul je profielpagina met een korte biografie, je eetvoorkeuren en andere dingen die jij belangrijk vindt bij een Eet Mee etentje. Je kunt in je eentje meedoen, maar ook met huisgenoten of vrienden. Je kunt een etentje hosten en ook als gast aanschuiven. Allebei kan natuurlijk ook en zo vaak je maar wilt. Heb je je profiel opgeslagen? Dan ben je klaar om mee te doen.

Wil jij een etentje organiseren? Kies een eetdatum, het aantal gasten en welke taal je wilt spreken. Wil je samen koken, de kosten delen of een ‘bring your own’-etentje organiseren? Geef je voorkeuren aan en zet je je etentje online. Jij kiest uit de aanmeldingen wie je uiteindelijk uitnodigt. Daarna krijg je de contactgegevens en kun je verdere details met je gasten afspreken.

Wil jij graag als gast aanschuiven bij een gezellig etentje? Nadat je je profiel hebt ingevuld kun je reageren op etentjes die online staan. Zodra de uiterste aanmelddatum voorbij is, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd. Daarna krijg je de contactgegevens en kunnen jullie verder afspraken maken.

Wellbeing Week Universiteit Utrecht 8 t/m 17 mei 2023

Ook dit jaar is Stichting Eet Mee weer een van de partners van de Wellbeing Week en staat ons Students For Dinners in het programma. Geef je sociale netwerk een boost en organiseer tijdens de Wellbeing Week een etentje. Je maakt ook nog kans op een leuk kookboek: Pien laat haar eten zien.

Ben jij toch liever gast? Check dan regelmatig het aanbod en meld je snel aan voor een van de etentjes die online staan.

Je kunt je op het platform ook aanmelden voor ons speciale Bring Your Own  – Dinner op 9 mei a.s. in de stads UB. Dè perfecte manier om nieuwe studenten te ontmoeten en een verrassende avond te hebben. Dus meld je aan, alleen of met een groepje en bedenk alvast welke van je favoriete maaltijden je gaat maken. Leuk! Ik doe mee!