nl en

INTRODUCTIE

Missie

Als betrokken vrijwilligersorganisatie willen we zoveel mogelijk mensen met elkaar verbinden in een warme, huiselijke sfeer. Dit doen wij door eetadressen en gasten op een betrouwbare en professionele manier met elkaar te matchen voor een plezierig etentje op een adres, eenmalig of met regelmaat. Door bij te dragen aan het ontstaan van nieuwe sociale relaties zorgen we voor meer contacten, meer plezier en meer gezelligheid. Samen verbinden we de samenleving.

De organisatie

In 2007 is Annelies Kastein Eet mee! bij Utrechters aan tafel gestart als project van cultureel organisatiebureau Cultuurinzicht. Al snel bleek de formule succesvol en is Stichting Eet Mee! in het leven geroepen. Inmiddels is de stichting met haar ontmoetingsinitiatief Eet Mee actief in verschillende plaatsen in de regio Utrecht. In 2014 is een nieuwe formule gestart: Eet mee! Vaste gast. In 2015 en 2016 werd de dienstverlening tijdelijk uitgebreid met Come & Eat. Ook zijn er terugkerende evenementen zoals Eet mee! Student en Eet mee! In je buurt. In 2016 is Come & Eat uitgerold naar Den Haag.

Vrijwilligers

De vrijwilligers ondersteunen de stichting op verschillende manieren. Dat doen zij bijvoorbeeld als ambassadeur, bij het verwerken van administratieve gegevens en het matchen, het verspreiden van folders en affiches en het bemensen van informatiestands.
Wil je actief worden als vrijwilliger bij de stichting? We kunnen je hulp goed gebruiken. Meld je aan bij Stichting Eet Mee! Vul het contactformulier in of bel ons.

Ben je geïnteresseerd in ons jaarverslag?
We sturen het je graag toe.

INSTAGRAM #OVEREETMEE


Alle foto's / filmpjes over ons.

ERKEND SBB-LEERBEDRIJF

Stichting Eet Mee! is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), erkend leerbedrijf. Wij bieden leerlingen in het middelbaar beroepsonderwijs via een stageplaats, de mogelijkheid om ervaring op te doen met de beroepspraktijk.
Een stageplaats bij ons staat garant voor afwisselende werkzaamheden en leuke contacten met verschillende mensen.

Meer informatie