fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Het recept voor een spontane ontmoeting

Hoe werkt Eet Mee?

Meld je aan

Voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen en open staat voor andere verhalen maken we graag een mooie match voor een gezellig etentje. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je wensen en mogelijkheden.

Je kunt een etentje thuis organiseren of als gast bij iemand aanschuiven.  Met onze etentjes thuis zijn we al sinds 2009 in de regio Utrecht actief en nu ook in andere delen van het land. Wil jij weten of je in jouw woonplaats al gematcht kunt worden voor een etentje thuis? Neem dan even contact op.

Maak om mee te doen een account aan, bevestig je e-mailadres en maak je profielpagina. Je kunt steeds weer opnieuw zelf matches maken of gematcht worden voor een etentje thuis. Wanneer er een match is worden gegevens uitgewisseld. Meer informatie over de praktische gang van zaken bij de etentjes vind je via de buttons onderaan de pagina.

We bieden ook een aantal extra’s:

Studeer je in Utrecht? Dan kun je meedoen met Students For Dinner en samen eten met andere studenten. Kook iets lekkers, schuif aan als gast, kook samen, deel de kosten of organiseer een ‘bring your own’. Geïnteresseerd? Meld je aan!

Voor ouderen in Utrecht  maken we ook langlopende matches, waarbij je als ‘vaste gast’ maandelijks aanschuift bij je eetadres. Wil je meedoen als gast of als eetadres? Neem dan contact met ons op, dan bellen we je zo snel mogelijk om een intakegesprek te plannen.