https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Hoe werkt Eet Mee?

Het recept voor een spontane ontmoeting

Maak een profiel aan

Door corona voelen veel mensen zich eenzaam. Ze zitten noodgedwongen thuis, kruipen bijna tegen de muren op en zien nauwelijks nog andere mensen, terwijl samen eten zo’n geweldig effect heeft op onze gemoedstoestand! Daarom grijpen wij deze kans met beide handen aan.

Nieuwe mensen leren kennen is niet altijd makkelijk. Vooral in deze periode. Eet mee probeert mensen met elkaar te verbinden in een warme, huiselijke sfeer. Wij matchen eetadressen en gasten op een betrouwbare, laagdrempelige, maar professionele manier.

Hoe kun jij nieuwe mensen leren kennen via Eet Mee?

Allereerst maak je een profiel aan. Hierin vertel je wat je belangrijk vindt bij het ontmoeten van én mee-eten met nieuwe mensen. Met deze informatie krijgen wij een beter beeld van de aanmeldingen. Op basis van deze informatie zorgen wij voor een match op maat. Het is mogelijk om zelf een (video)- etentje te organiseren of aan te sluiten bij iemand anders’ etentje. Wanneer er een match is wordt het etentje zelf gepland. De host van het etentje zorgt ervoor dat iedereen kan aanschuiven aan de (virtuele) keukentafel. Je krijgt tips van ons hoe je dat kunt doen. Er zijn twee mogelijkheden om aan te schuiven bij een etentje of er zelf een te organiseren. Meer informatie over deze mogelijkheden lees je hieronder.

Organiseer jij óf schuif jij aan bij een fysiek etentje? Houdt dan rekening met de regelgeving van het RIVM rondom het coronavirus.