https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Hoe werkt Eet Mee?

Het recept voor een spontane ontmoeting

Maak een profiel aan

Door corona hebben veel mensen minder sociale contacten. Ze zitten noodgedwongen veel meer thuis, hebben weinig afleiding en zijn meer op zichzelf teruggeworpen. Omdat samen eten zo’n geweldig effect heeft op onze gemoedstoestand grijpen wij deze kans met beide handen aan.

Nieuwe mensen leren kennen is niet altijd makkelijk. Vooral in deze periode. Eet mee probeert ook nu mensen met elkaar te verbinden in een warme, huiselijke sfeer. Wij matchen onze deelnemers op een betrouwbare, laagdrempelige en professionele manier.

Hoe kun jij nieuwe mensen leren kennen via Eet Mee?

Allereerst maak je een profiel aan. Hierin vertel je wat je belangrijk vindt bij het samen eten met nieuwe mensen. Met deze informatie zorgen wij voor een match op maat. Het is mogelijk om een etentje thuis te organiseren of als gast aan te sluiten bij iemand anders’ etentje. Dat kan alleen als alle deelnemers aan onze etentjes zich houden aan de coronarichtlijnen van de overheid. Je kunt ook virtueel samen eten, allemaal vanuit je eigen huis en toch samen. Deze video-etentjes zijn ook verrassend gezellig. Wanneer er een match is worden gegevens uitgewisseld. De gastheer of gastvrouw van het etentje zorgt ervoor dat iedereen kan aanschuiven aan de virtuele eettafel. Meer informatie over de video-etentje en de etentjes thuis vind je onder de buttons hieronder.