https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Het recept voor een spontane ontmoeting

Hoe werkt Eet Mee?

Meld je aan

Voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen en open staat voor andere verhalen maken we graag een mooie match voor een gezellig etentje. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je wensen en mogelijkheden.

Je kunt een etentje thuis organiseren of als gast bij iemand aanschuiven. Je moet je dan natuurlijk wel houden aan de coronarichtlijnen van de overheid. Met onze etentjes thuis zijn we al sinds 2009 in de regio Utrecht actief en nu ook in andere delen van het land. Wil jij weten of je in jouw woonplaats al gematcht kunt worden voor een etentje thuis? Neem dan even contact op.

Je kunt ook meedoen met video-etentjes, allemaal vanuit je eigen huis en toch samen. Deze etentjes zijn ook verrassend gezellig. Waar je woont is niet belangrijk, je kunt er in het hele land aan meedoen.

Maak om mee te doen een account aan en bevestig je e-mailadres. Je kunt steeds weer opnieuw zelf matches maken of gematcht worden voor een etentje thuis of een video-etentje. Wanneer er een match is worden gegevens uitgewisseld. Meer informatie over de praktische gang van zaken bij de etentjes vind je via de buttons onderaan de pagina.

We bieden ook een aantal extra’s:

Wil je graag de Nederlandse taal beter leren spreken? Meld je dan aan voor de Taal aan Tafel etentjes. Je wordt dan gematcht met één andere persoon om samen  te eten en te praten zodat je op een gezellige manier aan je spreekvaardigheid kan werken. Wil jij iemand daarbij helpen? Ook dan is dit speciale programma iets voor jou.

Studeer je in Utrecht? Dan kun je meedoen met Students For Dinner. Tijdens de UU Wellbeing Week eet je met andere studenten. Geïnteresseerd? Meld je aan!

Voor ouderen in Utrecht  maken we ook langlopende matches, waarbij je als ‘vaste gast’ maandelijks aanschuift bij je eetadres. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen. Wil je meedoen als gast of als eetadres? Neem dan contact met ons op, dan bellen we je zo snel mogelijk om een intakegesprek te plannen.