fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Gezellig samen eten

Eet Mee met de Feestdagen

Samen de Feestdagen vieren

Met de Feestdagen (24, 25 en 26 december en Oud en Nieuw) vinden veel mensen het gezellig om samen te zijn en samen te eten.

Heb jij in deze periode een of meer plekken vrij aan je eettafel en wil je iets betekenen voor een ander? Of wil jij juist graag aanschuiven bij iemand en daar extra gezelligheid brengen?

Je kunt je aanmelden als eetadres of  als gast, wij zetten ons daarna met plezier in voor een mooie match voor je!

(Foto: Jons Jeronimus)

Hoe werkt het

Etentje organiseren tijdens de Feestdagen

Maak een account aan in ons matchingplatform en vul je eigen profielpagina. Daarna kun je je etentje organiseren.

Kies de datum en het tijdstip, het aantal gasten en geef aan of je gasten eventueel kunt ophalen en weer thuisbrengen. Klik op publiceren en je etentje staat online! Je krijgt een e-mail als zich een gast heeft aangemeld.

Is online aanmelden te ingewikkeld? Je kunt je ook telefonisch aanmelden via t 030-2213498, wij helpen je dan met het maken van een match.

Wil je vluchtelingen uit de Utrechtse noodopvang ontvangen? Doe dat via de aanmeldbutton Come & Eat op onze aanmeldpagina

Als gast aanschuiven tijdens de Feestdagen

Maak een account aan op ons online matchingplatform. Daarna maak je een eigen profielpagina. Kijk vervolgens bij het Aanbod welke etentjes tijdens de Feestdagen worden aangeboden en zie je alle details. Kies dan het etentje waarvoor je je wilt aanmelden.

Is online aanmelden te ingewikkeld? Je kunt je ook telefonisch aanmelden via t 030-2213498, wij helpen je dan met het maken van een match.