fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Maak meer bijzondere eetontmoetingen mogelijk

Steun ons

Samen Eten, Verbinding Creëren

Bij Eet Mee geloven we in de kracht van samen eten. Onze missie is om mensen van verschillende achtergronden en leeftijden bij elkaar te brengen rond de eettafel. Door middel van gezamenlijke maaltijden verbinden we gemeenschappen en bevorderen we sociale inclusie.

Jouw Donatie Maakt Verschil

Met jouw donatie kunnen we met onze unieke matching tools meer mensen bereiken en meer verbindingen leggen. Elke bijdrage helpt ons om onze activiteiten uit te breiden, nieuwe matches te maken en de impact van Eet Mee te vergroten. Door te doneren aan Eet Mee investeer je rechtstreeks in het bevorderen van sociale verbondenheid en het creëren van een inclusieve samenleving. Bovendien hebben we een ANBI-status, wat betekent dat je donatie fiscaal aftrekbaar kan zijn.

Word Partner

Wil je als bedrijf, gemeente of fonds deelnemen aan onze missie? Word dan een partner van Eet Mee en draag actief bij aan het versterken van onze gemeenschappen. Door samen te werken, kunnen we de impact vergroten en nog meer mensen bereiken. Als partner van Eet Mee kun je een essentiële rol spelen in het bouwen van sterke, inclusieve gemeenschappen waarin iedereen welkom is. Neem contact met ons op en ontdek vandaag nog hoe jouw organisatie kan bijdragen aan het realiseren van onze missie.

Bedrag