fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Maak meer bijzondere eetontmoetingen mogelijk

Steun ons

Meer verbinding tussen mensen, meer begrip voor elkaar en meer harmonie in onze samenleving: door Eet Mee te steunen draag je bij aan een fijner en socialer Nederland. Met jouw steun kunnen we nog méér mooie matches blijven maken voor leuke ontmoetingen.

Waarom doneren aan Eet Mee?

We zijn een stichting zonder winstoogmerk en zijn afhankelijk van deelnemersbijdragen, subsidies, steun van het bedrijfsleven en donaties. Iedere bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom en draagt bij aan het voortbestaan van onze mooie organisatie. Eet Mee heeft een ANBI-status. Hierdoor kun je jouw bijdragen van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. Op de website van de Belastingdienst vind je alle regels hiervoor.

Hoe werkt doneren?

Een donatie aan Eet Mee kun je eenvoudig via onze website doen. In het formulier rechts kun je invullen met welk bedrag je ons wilt steunen. Vervolgens betaal je via iDEAL of Bankcontact. Wil je ons liever maandelijks steunen? Dan machtig je Eet Mee om maandelijks een door jou bepaald bedrag van je bankrekening af te schrijven. Dit is helaas (nog) niet mogelijk via de website, maar hiervoor kun je ons een mail sturen. Wij maken het dan in orde voor je!

Doneren kan altijd

Wanneer kun je doneren? Altijd! Als bedrijf, maar ook als individu. Omdat je een geweldig etentje hebt gehad, omdat je maatschappelijke impact wilt maken of zomaar, omdat je een goed doel wilt steunen. Misschien laat jij jouw verjaardag wel in het teken staan van Eet Mee. Of misschien heb je tijdens de grote garage-opruiming spullen voor Eet Mee verkocht.

Word partner

Maak samen met ons impact door nog méér spontane ontmoetingen te faciliteren. Wij zijn altijd op zoek naar partnerorganisaties die ons willen ondersteunen: financieel, materieel of met helpende handen. Draag jij vanuit jouw bedrijf bij aan Eet Mee om zo bijvoorbeeld je MVO-profiel in te kleuren? Neem contact op met oprichter en directeur Annelies Kastein via annelies@eetmee.nl of 030-2213498.

Bedrag