https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Samen eten op Wereldarmoededag

Het Grote Utrecht Stadsdiner

Op maandag 17 oktober 2022, Wereldarmoededag, zitten Utrechters als één grote familie met elkaar aan tafel, delen verhalen en eten op hetzelfde moment dezelfde maaltijd.

Via ons matchingplatform kun je zelf een Grote Utrecht Stadsdiner-etentje voor anderen organiseren of je als gast aanmelden voor een van deze etentjes. Ook kun je je inschrijven als gast bij diverse eetlocaties, bijvoorbeeld het Leger des Heils of een van de moestuinen in de stad. Hier kun je je aanmelden als eetadres en een overzicht vinden van alle eetlocaties.

Bestel een dinerpakket

Voor €. 1,00 kun je een groetenpakket voor vier personen bestellen via www.stadsdiner.nl. De ingrediënten komen waar mogelijk van tuinders uit de stad, zoals de Moestuin Maarschalkerweerd. In het pakket vind je ook het recept, een leuke placemat en een ode aan de tuinders die al 900 jaar de hongerige stad voeden.

Doel

Het Grote Utrecht Stadsdiner wil het taboe op armoede doorbreken, de armoedebestrijding en schuldenaanpak verbeteren. Wil jij dit doel steunen, doe dan een extra bijdrage. Deze komt volledig ten goede aan Geef om je stad