https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Ons team

Nieuwe mensen leren kennen begint met Eet Mee

Ons team 

Wat zijn wij trots op ons mooie team! Deze bestaat uit directeur/initiatiefnemer Annelies Kastein en zo’n 15 vrijwilligers. Zonder hun enthousiaste inzet zou Eet Mee zeker niet zo succesvol zijn en misschien zelfs niet eens meer bestaan. Samen zorgen we ervoor dat steeds meer personen nieuwe mensen leren kennen uit de buurt.

Onze fantastische vrijwilligers ondersteunen de stichting op verschillende manieren: van de matchmakers die de mensen helpen die minder goed met internet overweg kunnen tot promotie-activiteiten in de wijk. Van de website bijhouden tot het schrijven van persberichten  en het maken van video’s.

Regelmatig bieden we ook stageplekken aan bij Eet Mee. Wil jij ons team komen versterken en het mogelijk maken dat steeds meer mensen spontaan nieuwe mensen leren kennen? Neem snel een kijkje bij onze vacatures en maak verschil in de samenleving.

Vrijwilligers over Eet Mee

“Gewoon een prachtige manier om verschillende soorten mensen met elkaar in contact te brengen.”

“Ik kom mensen tegen die ik in mijn dagelijks leven niet tegenkom.”

“Het werken aan een mooi doel in een omgeving waarin een goede sfeer, menselijkheid en kwaliteit centraal staan.”

“Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de maatschappij. Daarnaast ben ik graag bezig met marketing en communicatie, het vakgebied waar mijn hart ligt. Eet Mee biedt een combinatie van deze twee factoren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier aan de slag ben gegaan.”

Erkend SBB-leerbedrijf

Stichting Eet Mee is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), erkend leerbedrijf. Leerlingen van het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) krijgen bij ons de mogelijkheid om via een stage ervaring op te doen met de beroepspraktijk. Houd je van afwisselende taken en leuke contacten met verschillende mensen? Neem voor meer informatie over een eventuele stageplaats contact met ons op.

Nick, stagiair MHBO Marketing en communicatie, over zijn stage-ervaring

“In het begin wist ik niet zo goed wat ik van mijn stage moest verwachten. Zijn er wel genoeg marketingtaken? Past een maatschappelijke organisatie wel bij mijn opleiding? En is er wel iemand aanwezig van wie ik kan leren? In de eerste paar weken was meteen duidelijk dat er genoeg te doen was en te leren viel. Hiermee waren mijn twijfels verdwenen. Het was een zeer leuke stage en ik heb veel geleerd. Ik heb me zowel op marketingvlak als persoonlijk vlak flink verbeterd. Dus voor alle studenten die de opleiding Marketing of Communicatie volgen: een stage bij Eet Mee is net zo leuk en leerzaam als een stage bij een commercieel bedrijf (misschien zelfs nog iets leuker).”

Partners

Naast de vrijwilligers zijn er ook steeds meer organisaties die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Met een maandelijkse bijdrage of een eenmalige gift maar ook op andere manieren. Bijvoorbeeld door het leveren van computers en kookschorten, het onderhouden van onze website of het meedenken over de marketing. Wil je ons steunen? Lees meer over partners of stuur een mailtje naar onze directeur Annelies Kastein: annelies@eetmee.nl.