fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Nieuwe mensen leren kennen begint met Eet Mee

Ons team

Ons team 

Wat zijn wij trots op ons mooie team! Dit bestaat uit directeur/initiatiefnemer Annelies Kastein en zo’n 15 vrijwilligers.  Zonder hun enthousiaste inzet zou Eet Mee zeker niet zo succesvol zijn. Samen zorgen we ervoor dat steeds meer personen nieuwe mensen leren kennen uit de buurt.

Onze vrijwilligers ondersteunen de stichting op verschillende manieren: van de matchmakers die de mensen helpen die minder goed met internet overweg kunnen tot promotie-activiteiten in de wijk. Van de nieuwsbrief schrijven tot het maken van van video’s.

Incidenteel wordt ons team versterkt met freelancers. Wil jij ons team komen versterken en het mogelijk maken dat steeds meer mensen spontaan nieuwe mensen leren kennen? Neem snel een kijkje bij onze vacatures en maak verschil in de samenleving.

Vrijwilligers over Eet Mee

“Gewoon een prachtige manier om verschillende soorten mensen met elkaar in contact te brengen.”

“Ik kom mensen tegen die ik in mijn dagelijks leven niet tegenkom.”

“Het werken aan een mooi doel in een omgeving waarin een goede sfeer, menselijkheid en kwaliteit centraal staan.”

“Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de maatschappij. Daarnaast ben ik graag bezig met marketing en communicatie, het vakgebied waar mijn hart ligt. Eet Mee biedt een combinatie van deze twee factoren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier aan de slag ben gegaan.”

Partners

Naast de vrijwilligers zijn er ook steeds meer organisaties die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Met een maandelijkse bijdrage of een eenmalige gift maar ook op andere manieren. Bijvoorbeeld door het leveren van computers en kookschorten, het onderhouden van onze website of het meedenken over de marketing. Wil je ons steunen? Lees meer over partners of stuur een mailtje naar onze directeur Annelies Kastein: