fbpx Skip to main content

Op 22, 23 en 24 september is het weer Nationale Burendag, een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Een dag om als buurt gezellig samen te komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Eet Mee doet graag mee en organiseert Eet Mee op Burendag. Met onze vrolijke uitnodigingskaart kun jij je buren uitnodigen voor een lunch, op de thee, voor een drankje en een hapje of een etentje.

   

Je kunt het in je eentje organiseren of met andere buren. Nodig mensen uit, die je graag beter wilt leren kennen. De nieuwe buren, de aardige kassamedewerkers van de buurtsuper, de buurtgenoot die weinig bezoek krijgt, de statushouders of Oekraïners die net in je buurt zijn komen wonen, de studenten uit het studentehuis tegenover je. Doe je mee? Je buurt wordt er vast gezelliger door. Stuur je ons nog even een berichtje dat je meedoet?

Download de uitnodigingskaart via de link hieronder. Print hem, vul je gegevens, datum en tijdstip in en waar je hen voor uitnodigt. Doe hem in de bus bij je potentiële gasten of beter nog: bel even aan en geef hem persoonlijk.

Je kunt de uitnodiging ook op je mobieltje opslaan, een beetje bijsnijden en in Whatsapp als fotootje sturen naar de mensen die je wilt uitnodigen. In het begeleidend tekstberichtje zet je dan alle details. Tip: wil je gasten uitnodigen die waarschijnlijk geen of weinig Nederlands spreken? Gebruik dan onze Engelstalige uitnodigingskaarten.

Printversie Uitnodigingskaart Eet Mee op Burendag

flyer_injebuurt_Eet Mee op Burendag_NL