fbpx Skip to main content

Eet Mee op Nationale Burendag: nodig je buren uit om samen te eten

 

Op 28 september is het weer Nationale Burendag, een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Een dag om als buurt gezellig samen te komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Eet Mee doet graag mee en organiseert Eet Mee op Burendag. Met onze vrolijke uitnodigingskaart kun jij je buren uitnodigen voor een lunch, op de thee, voor een drankje en een hapje of een etentje.

   

 

Zo werkt het

Je kunt het in je eentje organiseren of met andere buren. Nodig mensen uit, die je graag beter wilt leren kennen. De nieuwe buren, de aardige kassamedewerkers van de buurtsuper, de buurtgenoot die weinig bezoek krijgt, de statushouders of Oekraïners die net in je buurt zijn komen wonen, de studenten uit het studentehuis tegenover je. Doe je mee? Je buurt wordt er vast gezelliger door!

De Uitnodigingskaart

Download de uitnodigingskaart via de link hieronder. Print hem, vul je gegevens, datum en tijdstip in en waar je hen voor uitnodigt. Doe hem in de bus bij je potentiële gasten of beter nog: bel even aan en geef hem persoonlijk.

Je kunt de uitnodiging ook op je mobiel opslaan, een beetje bijsnijden en in Whatsapp als foto sturen naar de mensen die je wilt uitnodigen. In het begeleidend tekstbericht zet je dan alle details. Tip: wil je gasten uitnodigen die waarschijnlijk geen of weinig Nederlands spreken? Gebruik dan onze Engelstalige uitnodigingskaarten.

Printversie Uitnodigingskaart Eet Mee op Burendag

flyer_injebuurt_Eet Mee op Burendag_NL

Tips

Wil je meedoen maar vraag je je af hoe je dat moet aanpakken? Stuur ons een bericht, dan sturen wij je tips om jouw Eet Mee op Burendag activiteit tot een succes te maken.