fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Solliciteer bij Eet Mee

Vacatures in ons team

Bij Eet Mee is de inzet van vrijwilligers onmisbaar. Ze werken zowel op ons kantoor in De Bilt als vanuit huis, in verschillende functies, variërend van promotiemedewerker tot websitebeheerder. We zoeken ook incidenteel freelancers. Hieronder vind je onze vacatures. Staat er geen vacature tussen die bij je past maar wil je toch graag een verschil maken, bijvoorbeeld als onze ambassadeur? Neem dan contact met ons op, we kunnen altijd helpende handen gebruiken!

Publiciteitsmedewerker 4-8 uur (vrijwilligersvacature)

Word jij er blij van om met jouw communicatieskills een mooi en sociaal initiatief nog meer op de kaart te zetten? Bij Eet Mee kun je je helemaal uitleven.

Wat ga je doen?

  • bedenkt creatieve manieren om deelnemers te werven en activeren en voert deze uit
  • Hierbij maak je gebruik van onze social media en andere kanalen
  • je denkt mee over onze nieuwsbrief en de website
  • houdt het fotoarchief bij en vult dit aan met foto’s en filmpjes
  • je onderhoudt onze perscontacten en perslijst

Wie zoeken we?

Ben jij een creatief schrijver en denker met een communicatie-opleiding of heb je veel ervaring? Ben je initiatiefrijk, flexibel, werk je zelfstandig en hou je van van aanpakken? Schrijf en spreek je goed Nederlands en Engels? Dit zijn dingen die we belangrijk vinden. Ervaring met Canva is fijn.

We bieden je

een afwisselende, zelfstandige functie waarmee je niet alleen je zakelijk netwerk en je CV kunt versterken maar waarin je bijdraagt aan sociale verbinding.

Je werkt samen met een klein, enthousiast team, waarin geen dag hetzelfde is. je werkt veel vanuit huis maar bent ook af en toe op kantoor. De Bilt is goed befietsbaar vanuit Utrecht en Zeist, verder stopt bus 77 nagenoeg voor de deur en is er gratis parkeerplek aanwezig.

Hebben we een match?

Leuk! Neem snel contact op! Stuur je motivatiebrief en CV naar info @ eetmee.nl.

Vacature matchmaker 4-8 uur (vrijwilligersvacature)

In ons team hebben we een vacature voor een Matchmaker voor 4-8 uur per week.

Wat ga je doen?

  • Je monitort de aanmeldingen en bewaakt het matchingproces in ons online platform. Je helpt, informeert en adviseert deelnemers telefonisch of per mail, gevraagd en ongevraagd. Je vindt het leuk om zo mee te werken aan geslaagde etentjes. Je signaleert (technische) problemen en lost deze op of geeft ze door.
  • Je beheert verschillende deelnemersaccounts in het platform en zorgt dat deze deelnemers kunnen deelnemen aan het matchingproces.
  • Je draagt zorg voor een goed verloop van het matchingproces voor ons programma Come & Eat, waarbij vluchtelingen in de Utrechtse noodopvang door Utrechters worden uitgenodigd voor een etentje.

Je werkt nauw samen met onze matchmaker Come & Eat  Je hebt korte lijntjes met onze medewerker Communicatie en overlegt regelmatig met onze directeur.

Wie zoeken wij? 

  • je bent handig met computersystemen en kunt je de beheersomgeving van een online platform snel eigen maken
  • je hebt ervaring in het gebruik van Excel
  • je kunt snel schakelen en goed overzicht houden in een veelheid van informatie
  • je bent probleemoplossend, denkt creatief, werkt zelfstandig en pro-actief
  • je vindt het leuk om mensen op weg te helpen op het platform als ze het lastig vinden
  • je communiceert makkelijk in het Nederlands en Engels, zowel per mail als telefonisch en weet ook goed contact te leggen als iemand deze talen niet goed beheerst
  • jegaat integer om met vertrouwelijke informatie.

Je werkt vanuit ons kantoor in De Bilt op vaste dagdelen, maar bent ook enigszins flexibel inzetbaar.

Wij bieden je

een fijne plek in ons kleine informele team, waar geen dag hetzelfde is, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een mogelijkheid om je CV verder in te kleuren.

Past deze functie bij je?

Stuur je sollicitatie met CV naar info @eetmee.nl. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Annelies Kastein via 030-213498

Communitybouwer Taal aan Tafel 8 uur (vrijwilligersvacature)

Heb jij affiniteit mensen met een vluchtachtergrond  en wil je iets betekenen voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren? Ben je goed in het activeren en enthousiast maken van mensen? Dan is deze vacature met een Vrijwilligersonkostenvergoeding misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?

In ons themaprogramma Taal aan Tafel ontvangen mensen gasten, die hun Nederlands willen oefenen, voor een gezellig etentje bij hen thuis. De etentjes zijn een ontspannen manier om de taal te verbeteren en meer over de Nederlandse cultuur en manier van leven te leren. Jouw taak is het om eetadressen te werven en het programma te promoten onder statushouders. Zo bouwen we aan een enthousiaste community en dragen we bij aan integratie en sociale verbinding in onze samenleving. Je werkt samen met een aantal andere teamleden.

Wie ben jij?

  • Je weet mensen enthousiast te maken en te activeren om mee te doen op ons platform.
  • Je kunt makkelijk omgaan met mensen van allerlei culturele achtergronden
  • Je werkt zelfstandig en pro-actief
  • Je denkt niet in problemen maar in kansen en weet daarbij je creativiteit in te zetten.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Je bent enthousiast over het Eet Mee-concept en weet dat goed voor het voetlicht te brengen

We bieden je

een fijne plek in een klein, informeel team waar geen dag hetzelfde is en de mogelijkheid om je CV verder in te kleuren. Voor deze functie is een vrijwilligersonkostenvergoeding beschikbaar. Je werkt van huis of kantoor.

Past deze vacature bij je?

Word dan onze nieuwe Taal Aan Tafel Communitybouwer. Stuur je motivatiebrief en CV naar info @eetmee.nl.