fbpx Skip to main content

Al twee keer mocht ik als gast aanschuiven bij een Taal aan Tafel-etentje dat via Eet Mee tot stand is gekomen. Beide keren was het heel erg leuk en waren we met een multicultureel gezelschap van diverse leeftijden. De tweede keer mocht ik een vriend meebrengen die ook graag Nederlands wilde oefenen. Door de diversiteit van de diverse gasten was er beide keren genoeg te bespreken en daar heb ik erg van genoten.

Ik ben pas 11 maanden in Nederland en wat ik zo mooi vind aan de mogelijkheid om met andere mensen samen te eten is dat ik het herken uit mijn oorspronkelijke cultuur. Voordat ik naar Nederland kwam at ik bijna nooit alleen en kookte ik zelf ook vaak. Samen kunnen eten is veel leuker dan alleen en ik ben heel blij dat dat op deze manier mogelijk wordt gemaakt.