fbpx Skip to main content
Nieuws

Eet Mee ontvangt derde prijs bij Nationale Vrijwilligers Prijzen

Zaterdag 17 juni vond de feestelijke uitreiking plaats van de Nationale Vrijwilligers Prijzen in Den Haag. 346 organisaties zonden een vlog in over hun vrijwilligerswerk, waaronder ook Eet Mee. Eet Mee is een van de 80 derde prijswinnaars en ontvangt een prijsbedrag van 750 euro.

Met deze prijzen wil de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) vrijwillige inzet in Nederland waarderen. Eet Mee brengt al 14 jaar mensen bij elkaar aan de eettafel met diverse achtergronden. De Nationale Vrijwilligers Prijzen vieren niet alleen het waardevolle werk van vrijwilligers, maar dienen ook als herinnering aan de diepgaande impact die zij hebben op de samenleving. Eet Mee is ontzettend trots om tot de ontvangers van deze eervolle erkenning te behoren. Het prijzengeld zal worden gebruikt om het online platform verder te verbeteren en uit te breiden, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken en etentjes met impact kunnen blijven faciliteren.

Annelies, oprichter van Eet Mee: “Terwijl we onze dankbaarheid uiten aan NOV en aan onze vrijwilligers, willen we ook onze ongelooflijke gemeenschap van deelnemers bedanken. Zonder hun enthousiasme deelname en de tot nu toe al ruim 12.000 matches zou dit alles niet mogelijk zijn geweest.”

Ook meedoen? Kijk hier voor meer informatie over Eet Mee en hoe jij kunt bijdragen.