https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Doneren aan Eet Mee

Draag bij aan meer begrip en verbinding in Nederland

Door Eet Mee te steunen draag je bij aan een leefbaarder Nederland: meer verbinding tussen mensen, meer begrip voor elkaar en meer harmonie in de samenleving. Met jouw steun kunnen we hiervoor onze mooie Eet Mee matches blijven maken.

Waarom doneren aan Eet Mee?
Eet Mee is een stichting zonder winstoogmerk. We zijn afhankelijk van deelnemersbijdragen, subsidies, steun van het bedrijfsleven en donaties. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het voortbestaan van Eet Mee en is meer dan welkom.

Hoe werkt doneren?
Een donatie aan Eet Mee kun je eenmalig doen, maar ook maandelijks. Besluit je maandelijks donateur te worden, dan machtig je Eet Mee om het door jou bepaalde bedrag elke maand van je rekening af te schrijven. Neem hierover contact op via info@eetmee.nl

Wanneer doneren?
Een donatie aan Eet Mee kan altijd. Als bedrijf maar ook als particulier. Omdat je een geslaagd etentje hebt gehad, omdat je met je bijdrage maatschappelijke impact wilt maken of zomaar, omdat je een goed doel wil steunen. Misschien wil je jouw verjaardag in het teken laten staan van Eet Mee. Of heb je jouw garage opgeruimd en wat spullen voor Eet Mee verkocht.

Is een donatie aan Eet Mee aftrekbaar?
Omdat Eet Mee de ANBI-status heeft, kun je jouw donatie van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (binnen de daarvoor geldende regels). Neem een kijkje op de website van de belastingdienst voor alle regels.

Word partner
We zijn altijd op zoek naar partners die ons willen ondersteunen, zodat we met onze ontmoetingsmatches kunnen blijven bijdragen aan een meer verbonden en inclusieve samenleving. Dat kan financieel maar ook materieel en met helpende handen. Wil jij vanuit jouw bedrijf bijdragen aan Eet Mee en zo bijvoorbeeld je MVO-profiel inkleuren of vanuit een andere reden? Neem contact op met Annelies Kastein via annelies@eetmee.nl of 030-2213498

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Bedrag €*