fbpx Skip to main content
ErvaringenErvaringen Eet Mee

Karem – ik voelde me meteen thuis

Door mijn drukke werk en studie als software ontwikkelaar schiet Nederlands oefenen er nog wel eens bij in. Hoe leuk is het dat ik dit kan combineren met een van mijn andere hobby’s: lekker eten. Dit initiatief van Eet Mee krijgt van mij dan ook een 10. Het is daarnaast een heel mooie manier van verbinden, contacten met andere mensen leggen en ook meteen meer over de Nederlandse cultuur leren.

Tijdens mijn eerste etentje voelde ik me meteen thuis bij mijn gastvrouw. Ik vind het heel mooi dat het zo kan lopen dat je meteen een klik hebt met iemand. We hebben alweer een volgende afspraak gepland. Het was een heel fijne avond, zeker ook met de twee andere gasten en ik hoop me snel weer in te schrijven voor een volgend etentje.