fbpx Skip to main content
ErvaringenErvaringen Eet Mee

Joseph – Aan Tafel en tuinieren

Ik ben naar Nederland gekomen, ruim twee jaar geleden. Eerst ben ik een jaar naar school gegaan om Nederlands te leren. Ik wil graag veel oefenen en andere mensen ontmoeten. Ik zag Eet Mee en dat leek mij heel leuk.  Ik heb nu twee keer gegeten met aardige mensen.

De eerste keer was een picknick met twee dames in een park. De tweede keer was bij een familie met drie kinderen thuis.

Allemaal in Utrecht. Daar woon ik. Ik hou zelf ook van koken en vind het heel leuk om samen te eten. In Syrië was ik boer. Ik had 7000 m2 land met appels, peren, perziken, druiven en groenten.

Bij de familie waar ik laatst heb gegeten, hebben ze goede vrienden die een grote tuin hebben. Ik ga die mensen helpen met onderhouden en ben heel blij. Eet Mee heel erg bedankt!