fbpx Skip to main content

Eens per vier weken eet ik mee bij G. en haar gezin met twee jonge kinderen. Ik ben altijd wel in geweest voor nieuwe dingen en ik dacht: laat ik maar eens kijken of het wat wordt. En dat is heel goed uitgepakt. Het zijn buitengewoon aardige mensen en ik vind het samen eten erg fijn.

Ik ben 78 en mijn vrouw zit al dik een jaar in het verpleeghuis. Ik merkte dat ik een beetje in mijn schulp kroop en dat wilde ik voorkomen. Door het eetadres blijf ik contact houden met de buitenwereld. We eten samen van half zes tot zeven en daarna ga ik weer naar huis.

G. is orthopedagoog en ook ik werkte de laatste twaalf jaar voor mijn pensioen in het onderwijs. Op deze manier hou ik contact met hoe het op dit moment in het onderwijs gaat. En ik kan van mijn kant ook een stukje van mijn ervaring in het onderwijs meegeven. Dat is een mooie aanvulling.