fbpx Skip to main content
ErvaringenErvaringen Eet Mee

Tinie – Schermbloem(ig)en

By 7 maart 2021mei 19th, 2022No Comments

Voor mij is video-eten een prachtige manier om andere mensen te kunnen ontmoeten en lekker samen te kunnen eten.

Ik heb al een paar keer meegedaan. Ik merk dat ik achter het scherm van mijn laptop soms meer contact heb met de andere deelnemers, dan met sommige ontmoetingen die ik live heb in het dagelijkse leven. Uit een van de video-etentjes is dan ook een warm vervolgcontact ontstaan.

Er is nog een reden dat video-eten prettig is voor mij, namelijk het eten zelf. Ik ben allergisch voor schermbloemige en gluten-en zuivelintolerant. Voor mensen die voor mij willen koken is dit best lastig en daarom is het niet altijd mogelijk om zomaar bij iemand aan te schuiven. Bij video-etentjes kook je voor jezelf en dan maakt het dus helemaal niet uit. En gelukkig zijn er ook met een allergie heel veel mogelijkheden om lekker te koken en te eten. Bij een van de video-etentjes trof ik iemand met soortgelijke intoleranties.

Ook wij gaan nog contact houden om recepten en ideetjes met elkaar uit te wisselen.