https://www.youtube.com/watch?v=nCa_0dIMq6k

Ons team

Een goed verhaal begint met Eet Mee

Ons team 

Het Eet Mee team bestaat uit directeur/initiatiefnemer Annelies Kastein en circa 15 vrijwilligers. Zonder hun enthousiaste inzet zou Eet Mee niet zo succesvol zijn en misschien zelfs niet eens meer bestaan. De vrijwilligers ondersteunen de stichting op verschillende manieren, van hulp bieden bij het matchen aan mensen voor wie dat online lastig is tot promotie-activiteiten in de wijk, en van het bijhouden van de website tot het schrijven van persberichten en het maken van filmpjes. Met regelmaat zijn er stageplekken beschikbaar bij Eet Mee. Wil jij het Eet Mee-team komen versterken en zo verschil maken in de samenleving? Kijk bij onze vacatures .

Vrijwilligers over Eet Mee

“Gewoon een prachtige manier om verschillende soorten mensen met elkaar in contact te brengen.”

“Ik kom mensen tegen die ik in mijn dagelijks leven niet tegenkom.”

“Het werken aan een mooi doel in een omgeving waarin een goede sfeer, menselijkheid en kwaliteit centraal staan.”

“Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de maatschappij. Daarnaast ben ik graag bezig met marketing en communicatie, het vakgebied waar mijn hart ligt. Eet Mee biedt een combinatie van deze twee factoren en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hier aan de slag ben gegaan.”

Erkend SBB-leerbedrijf

Stichting Eet Mee is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), erkend leerbedrijf. Wij bieden leerlingen in het middelbaar beroepsonderwijs via een stageplaats, de mogelijkheid om ervaring op te doen met de beroepspraktijk.
Een stageplaats bij ons staat garant voor afwisselende werkzaamheden en leuke contacten met verschillende mensen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Mijn stage-ervaring

“In het begin wist ik niet zo goed wat ik van mijn stage moest verwachten. Zijn er wel genoeg marketingtaken? Past een maatschappelijke organisatie wel bij mijn opleiding? En is er wel iemand aanwezig van wie ik kan leren? In de eerste paar weken was meteen duidelijk dat er genoeg te doen was en te leren viel. Hiermee waren mijn twijfels verdwenen. Het was een zeer leuke stage en dat ik veel heb geleerd. Ik heb me zowel op marketingvlak als persoonlijk vlak flink verbeterd. Dus voor alle studenten die de opleiding Marketing of Communicatie volgen: een stage bij Eet Mee is net zo leuk en leerzaam als een stage bij een commercieel bedrijf (misschien zelfs nog iets leuker).” Nick, stagiar MHBO Marketing en communicatie.

Partners

Naast de vrijwilligers zijn er ook steeds meer partijen die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Met een maandelijkse bijdrage of een eenmalige gift maar ook op andere manieren. Bijvoorbeeld door het leveren van computers en kookschorten, het onderhouden van onze website of het meedenken over de marketing. Wil je ons steunen? Lees meer over doneren aan Eet Mee of mail annelies@eetmee.nl.