Eetadres voor Sint Maarten Bijeenkomst

nl

Stichting Eet Mee! zoekt voor vrijdagavond 21 september eetadressen. Je ontvangt dan deelnemers aan de Internationale Bijeenkomst van Sint Maartensteden in Europa. Deze bijeenkomst is in Utrecht van donderdag 20 t/m zaterdag 22 september en wordt georganiseerd door Stichting Sint Maarten Utrecht en de gemeente Utrecht. Tijdens de conferentie zijn er delegaties uit de Italië, Hongarije, Luxemburg, Slowakije, Frankrijk, Oostenrijk, België, Slovenië en Duitsland. En dan zijn er natuurlijk nog de Nederlandse delegatieleden.

We willen je graag uitnodigen om op vrijdag 21 september een gezellig Eet Mee-etentje bij jou thuis te organiseren en een of meer delegatieleden te ontvangen. Een activiteit die prachtig past in de deeltraditie van Sint Maarten en waarmee we de delegatieleden graag willen laten kennismaken.

We hebben een paar spelregels: je kunt je gasten om 19.00 uur ophalen bij het Catharijne Convent en het is fijn als ze na afloop weer naar hun hotel worden teruggebracht. Grijp deze unieke kans om met internationale gasten, bij je thuis aan de eettafel, van gedachten te wisselen over cultuur, duurzaamheid, oorlog en vrede, natuur en andere Sint Maarten-thema’s.

Meld je aan via ons aanmeldformulier. We nemen dan contact met je op voor verdere informatie. Doe je mee?