Eet Mee op Informatiemarkt Positieve gezondheid Nieuwegein

Nederlands

Eet Mee is op 12 april aanstaande aanwezig op de Informatiemarkt Positieve gezondheid in Bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein. Hoe zorg je goed voor jezelf op het gebied van eten? Dat is de vraag die centraal staat. Ontdek samen met inwoners en professionals wat je zelf kunt doen om je fijner en vitaler te voelen.

Voeding is een essentieel onderdeel van ons leven en altijd in ontwikkeling. Ga mee in de wereld van eetbare insecten, ontdek welke producten bijdragen aan een blij brein, of een veganistische lifestyle wat voor jou is en wat het effect is van zout op je nieren. Maar eten gaat over meer dan alleen voeding. Het is ook een mooie manier om een praatje te maken met buurtgenoten die je normaal nooit spreekt, nieuwe culturen te leren kennen of anderen te helpen aan sociale contacten. Eet Mee maakt dit mogelijk in de regio Utrecht. Wij matchen gasten en eet-adressen en laten hen samen eten bij de gastvrouw of -heer thuis.

Ben je nieuwsgierig geworden? De Informatiemarkt Positieve gezondheid vindt plaats op 12 april van 13:00 tot 15:30 uur. Bibliotheek De tweede verdieping is te vinden op Stadsplein 1C in Nieuwegein.