Crowdfundcampagne geslaagd

Nederlands

We sluiten onze crowdfundingcampagne af met een bedrag van 8.200 euro op de teller. Hiermee halen we bijna 10 procent meer binnen dan het streefbedrag van 7.500 euro. Zo’n 250 mensen deden een donatie aan ons. De huidige matchapplicatie kan de aanmeldingen niet meer aan; met de opbrengst gaan we investeren in een nieuw online platform. Op deze manier kunnen we meer mensen bij elkaar aan tafel brengen en het gaat ook nog eens sneller. We zijn blij met alle donaties! Wat een waardering spreekt hieruit. Dank jullie wel allemaal, we zijn supertrots.

Om alle ouderen, vluchtelingen, studenten, eigenlijk iedereen die zijn kring wil vergroten te kunnen blijven matchen voor een etentje, is het hoognodig dat het nieuwe platform er komt, omdat we de aanmeldingen niet meer aan kunnen. Met het nieuwe platform dat we gaan bouwen kunnen we etentjes mogelijk blijven maken, en veel sneller dan nu. Het mooie is: heel Nederland kan dan meedoen!

De donaties kwamen uit het grote netwerk dat we in ons tienjarig bestaan in de regio opbouwden en uit plaatsen als Haarlem, Rotterdam, Nijmegen en Tilburg. Ook hebben we veel steun ontvangen van lokale winkeliers, serviceclubs en andere organisaties. Dank jullie wel, Q-Vignes Wijnimport, Rotaryclub De Bilt-Bilthoven, Sallandse Wegenbouw BV, Bloemenboutique Fonville, Johns, BijDaan, Willemsblauw BV, STIDAD, ’t Oosterhof, Diaconie PKN De Bilt, V&F onderwijs Consult en Balans.

De crowdfundingcampagne duurde de hele maand oktober. Tijdens die maand zetten alle vrijwilligers zich met hart en ziel in om geld binnen te halen. Een aantal vrijwilligers hield een persoonlijke actie om geld op te halen. Angelique maakte met haar gezin een wandeling van 30 kilometer, Linde en Marin trokken er op uit met de tandem en Bas bakte zoete-aardappelkoekjes. Niels, die pas een jaar geleden leerde fietsen, maakte in een dag een tocht van 135 kilometer, van Purmerend naar Nijmegen.