fbpx Skip to main content
ErvaringenErvaringen Eet Mee

Mathilde – Ooghoogte en golflengte

By 22 april 2021mei 25th, 2022No Comments

Om de setting van een echt diner goed te kunnen nabootsen heb ik een hele stellage in elkaar geknutseld: de camera van mijn laptop zat hierdoor op ooghoogte voor mijn ’tafelgenoten’ en mijn bord was ook goed in beeld. Net als in ‘het echt’!

We zaten gelukkig ook op één golflengte en er ontstond een interessant gesprek over het hebben van een eigen praktijk en over hoe mooi het is om talenten van mensen naar boven te halen. Dat is namelijk waar ik me op korte termijn mee bezig ga houden als zelfstandig (team)coach. Ik ben nieuwsgierig naar mensen. Meedoen met Eet Mee is echt een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten en sociaal in beweging te blijven, terwijl ik naast mijn fulltime baan alles aan het opzetten ben voor mijn eigen bedrijf.