fbpx Skip to main content
ErvaringenErvaringen Eet Mee

Frank – Welkomstdrankjes en appelmoes

By 25 februari 2021mei 19th, 2022No Comments

Vanuit mijn woonplaats in Friesland reis ik het hele land door. Eet Mee zorgt ervoor dat ik ook privé, digitaal het hele land door kan reizen om mensen te ontmoeten. Het is echt lollig, zo via de laptop en ook een verrassing met wie je aan tafel gaat.

Bij mijn tweede video-etentje, waarbij ik de rol van organisator had, dronken we eerst een welkomstdrankje om ontspannen met elkaar kennis te maken. Dat maakte het minder statisch, want het is toch even wennen met mensen die je voor het eerst ontmoet. Na een half uurtje namen we een pauze zodat iedereen een bordje eten kon pakken en na 5 minuten waren we er allemaal weer en kletsten gezellig verder.

Omdat dat welkomstdrankje van te voren was afgesproken had ik de dag ervoor al pasta gemaakt. Na de kennismaking hoefde ik dit alleen nog even op te warmen en er een schep appelmoes bij te doen. Ja, appelmoes is mijn ‘guilty pleasure’! Grappig dat ik me dat door het eten met, in eerste instantie, onbekende tafelgenoten nu pas realiseer: Ik eet het echt overal bij!

Nog een tip voor de deelnemers: check je internet verbinding van te voren zodat je soepeltjes ‘aan kunt schuiven’.