fbpx Skip to main content
ErvaringenErvaringen Eet Mee

Corita – Inspirerende mogelijkheden

By 25 februari 2021mei 19th, 2022No Comments

Het video-etentje met twee andere dames was erg gezellig. Sterker nog: ik werd zo enthousiast dat ik besloot om zelf iets te gaan doen met de online mogelijkheden om contact te hebben, ook met bestaande vrienden. Voor mijn kerkgenoten heb ik inmiddels diverse video bijeenkomsten georganiseerd, zodat ze elkaar weer even konden spreken nu dat tijdelijk niet meer in de kerk kan.  Natuurlijk verwijs ik ze ook naar Eet Mee waar het leuk is om nieuwe mensen te ontmoeten.

Na mijn studie heb ik een tijdje in Tsjaad gewoond en gemerkt hoe fijn het is om hulp te krijgen bij het wennen aan een andere cultuur en taal. De gastvrijheid die ik daar heb ervaren was prachtig en zo natuurlijk en vanzelfsprekend voor de mensen die ik daar ontmoette.  Ik vind het op mijn beurt ook fijn om anderstaligen te helpen met het oefenen van Nederlands en het leren kennen van de Nederlandse gewoonten en gebruiken. Om die reden wil ik graag nog eens meedoen.

Eet Mee dankjewel voor de inspiratie en mogelijkheden!