nl en

Doe mee

Leer nieuwe mensen kennen via onze etentjes. Schuif aan bij een gezellig etentje bij iemand thuis of kook iets lekkers voor je onbekende gasten. We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden. Meld je aan en wij maken een mooie match voor je. Maak hieronder je keuze uit een van onze mogelijkheden.


Meld aan
Eet Mee

Aanmeldformulier Eet Mee
Verrassende ontmoetingen en mooie gesprekken met onbekenden van jong tot oud. Eet bij iemand thuis of kook voor je gasten bij jou thuis.

Op dit moment is er voor de eenmalige etentjes een tijdelijke aanmeldstop. Gewacht wordt op onze nieuwe matchapplicatie hiervoor. Laat je naam en email achter voor een notificatie als de applicatie online is. Je kunt tzt dan meteen je profiel aanmaken.

Meld aan
Feestdagen

Eet Mee met de feestdagen
Meld je aan om op 24, 25 of 26 december a.s. Eet Mee-gasten te ontvangen aan je eettafel of om ergens als gast aan te schuiven voor een gezellig etentje. Aanmelden kan tot 15 december.

Meld aan
Matches met ouderen

Langerdurende matches met ouderen
Geef je op als oudere en eet regelmatig mee bij een gezin of alleenwonende. Of ontvang als gezin of alleenwonende een oudere regelmatig bij je thuis aan de eettafel.