Informatie

nl en

Eet mee! Vaste gast

Ben je senior?

Vind jij, als senior, het leuk om samen te eten? Hou je van gezelligheid en doe je graag nieuwe contacten op? Meld je dan aan voor Eet mee! Vaste gast en schuif een of meer keren per maand aan bij een eetadres in je omgeving voor een lekkere maaltijd en een leuk gesprek.

Ontvang een senior

Heb jij, als alleenwonende of als gezin, een plekje aan je eettafel vrij en vind je het leuk als er een senior bij je aan tafel aanschuift en gezellig mee eet? Geef je op voor Eet mee! Vaste gast. Je ontvangt dan een of meer keren per maand een senior als vaste gast bij jou aan tafel.

Doe mee

Wil je meedoen met Eet mee! Vaste gast? Meld je aan via ons aanmeldformulier. We matchen ook senioren met een lichte vorm van dementie.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding als gast of eetadres, komt een medewerker van Stichting Eet Mee bij je thuis om je wensen te bespreken. Via ons matchprogramma zoeken wij een gast of eetadres passend bij jouw wensen. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren even met elkaar kennis te maken.

Na een of meer etentjes wordt er samen met ons geëvalueerd. Is er toch geen klik, dan maken we graag een nieuwe match voor je. Een eetadres kan een kleine bijdrage vragen in de maaltijdkosten (richtbedrag € 5).

Kosten

Deelname is gratis. Wil je ons werk steunen dan is een donatie natuurlijk heel welkom.
Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Waar?

Je kunt momenteel meedoen in Utrecht, Zeist, De Bilt en Nieuwegein.
De formule is als franchise-concept beschikbaar voor andere plaatsen. Wij hebben geen winstoogmerk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen.

INSTAGRAM #eetmeevastegast

Alle foto's en filmpjes over #eetmeevastegast

Eet mee! Vaste gast wint WijMakenUtrecht-trofee

Ons initiatief Eet mee! Vaste gast heeft de WijMakenUtrecht-trofee 2014 gewonnen en daar zijn wij heel trots op. Deze prijs van de gemeente Utrecht gaat naar het beste initiatief dat de stad, wijk of buurt een stukje mooier maakt.