Informatie

nl en

Ga op wereldreis aan tafel

Eet mee! Student brengt studenten in Utrecht met elkaar in contact. Als Nederlandse student ontvang je een of meer internationale studenten of vluchteling-studenten bij jou thuis om samen te eten. Dit kan je alleen doen, maar ook samen met vrienden, studie- of huisgenoten. Meld je aan!

Eet mee! Student Evenement

In de week van 23 t/m 27 april 2018 organiseren we een Eet mee! Student Evenement. Voor jou een leuke gelegenheid om internationale studenten te ontmoeten tijdens een etentje. Eén of meer dagen kunnen worden gekozen.

Special Event in Club Poema op 24 april

Op dinsdag 24 april organiseren we samen met ESN en Club Poema een special event: ESN Eet mee! Student Night. We nodigen je uit om na je etentje gezellig te partyen in Club Poema. De deuren zijn geopend vanaf 21.00. Ook als je etentje op een andere dag is in de Eet mee! Studentweek, kun je 24 april gewoon naar Club Poema.

Like ons op Facebook en win!

Hoe werkt het?

Vul het aanmeldformulier in. Vervolgens matchen we jou aan internationale studenten aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld. Wij sturen je een mail met gegevens van de internationale student(en). Daarna leg je contact (bijvoorbeeld via een WhatsApp-groep) en maak je onderling afspraken over het eten en de kosten.

Kosten

Inschrijven is gratis. Toegang tot de ESN Eet mee! Student Night in Club Poema is gratis voor deelnemers aan een etentje. De kosten van een etentje worden onderling gedeeld.