Informatie

nl en

Eet Mee in Hellendoorn-Nijverdal

Ben je een senior?

Vind jij, als senior, het leuk om samen te eten? Hou je van gezelligheid en doe je graag nieuwe contacten op? Meld je dan aan voor Eet Mee Hellendoorn en schuif een of meer keren per maand aan bij een eetadres in je omgeving voor een lekkere maaltijd en een leuk gesprek.

Ontvang een senior

Heb jij, als alleenwonende of als gezin, een plekje aan je eettafel vrij en vind je het leuk als er een senior bij je aan tafel aanschuift en gezellig mee eet? Geef je op voor Eet Mee via het aanmeldformulier. Je ontvangt dan een of meer keren per maand een senior als vaste gast bij jou aan tafel.

Doe mee

Wil je meedoen met Eet Mee Hellendoorn? Meld je aan via ons aanmeldformulier.

INSTAGRAM #eetmeehellendoorn

Alle foto's en filmpjes over #eetmeehellendoorn

__________________________________
Hoe werkt het?

Na je aanmelding als gast of eetadres, komt een vrijwilliger van Rotary Hellendoorn-Nijverdal bij je thuis om je wensen te bespreken. Via ons matchprogramma zoeken wij een gast of eetadres passend bij jouw wensen. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren even met elkaar kennis te maken.

Na een of meer etentjes wordt er samen met je geëvalueerd. Is er toch geen klik, dan maken we graag een nieuwe match voor je. Een eetadres kan een kleine bijdrage vragen in de maaltijdkosten (richtbedrag € 5).

Deelnamekosten

Deelname is gratis. Wil je ons werk steunen dan is een donatie natuurlijk heel welkom. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op of email ons.

Waar?

In de gemeente Hellendoorn.

Stichting De Welle
Constantijnstraat 32a
7442 ME Nijverdal
Tel: 0548 – 638810
E-mail: eetmee@stichtingdewelle.nl